LIPOSCULPT II

Cea mai noua tehnologie in LIPOLIZA LASER.
 

Garanteaza o pierdere in centimetrii si conturarea siluetei intr-un timp scurt fara durere si fara ace.

Cod Produs: C68 Ai nevoie de ajutor? 0729.005.777
  • Descriere
  • Review-uri (0)
Liposculpt II ofera cea mai noua tehnologie in lipoliza laser garantand o pierdere in centimetrii si conturarea siluetei intr-un timp scurt fara durere si fara ace.

Liposculpt II emite energie laser joasa care creaza un semnal chimic in celulele grase spargand trigliceridele depozitate in acizi grasi liberi si glicerol, eliberandu-le prin canalele in membrana celulara.

Acizii grasi si glicerolul sunt apoi transportati in corp catre tesut care ii va metaboliza pentru a obtine energie.

Acest proces de eliberare a acizilor grasi este un raspuns natural al corpului atunci cand are nevoie sa utilizeze energie din rezervele depozitate. Liposculpt II nu creeaza o reactie anormala in corp si nici nu afecteaza sau daunza structurilor adiacente precum: pielea, vasele sangvine si nervii periferici.Exercitiile fizice post tratament garanteaza un metabolism complet si eliminarea din corp a acizilor grasi.

Tratament accesibil 

Comparat cu procedura de liposuctie si alte tehnici de remodelare cu laser sau ultrasunete, tratamentele cu Liposculpt II sunt mult mai accesibile avand rezultate similare.

 

Sigur si nedureros

Liposculpt II utilizeaza nivele joase de lumina laser rosie pentru a crea un efect de bio-stimulare sigur si nedureros in tesutul gras. Aceasta stimulare este un proces normal pe care corpul uman il foloseste atunci cand elibereaza resurse de energie. Asadar Liposculpt II nu produce efect anormale in corp si nici nu deterioreaza tesutul, celulele, vasele de sange, nervii sau organele vitale. Tratamentul poate fi aplicat pe toate tipurile de piele si pe toate zonele. Mai mult, dupa tratament, pacientul isi poate relua activitatile zilnice imediat. 

 

Rezultate imediate

Rezultatele pot fi observate imediat dupa tratament. De obicei o scadere de 2-4cm in circumferinta abdomenului poate fi obtinuta cu fiecare tratament. 8 sedinte de tratament sunt recomandate pe parcursul a 4 saptamani (2 proceduri pe saptamana).

 

*Pentru picior se achita separat o valoare de 400 euro tva inclus

 

 

 

REZULTATE DOVEDITE CLINIC

 

Inainte                                           Dupa 


Liposculpt II ofera cea mai noua tehnologie in lipoliza laser garantand o pierdere in centimetrii si conturarea siluetei intr-un timp scurt fara durere si fara ace.Liposculpt II emite energie laser joasa care creaza un semnal chimic in celulele grase spargand trigliceridele depozitate in acizi grasi liberi si glicerol, eliberandu-le prin canalele in membrana celulara. Acizii grasi si glicerolul sunt apoi transportati in corp catre tesut care ii va metaboliza pentru a obtine energie.Acest proces de eliberare a acizilor grasi este un raspuns natural al corpului atunci cand are nevoie sa utilizeze energie din rezervele depozitate. Liposculpt II nu creeaza o reactie anormala in corp si nici nu afecteaza sau daunza structurilor adiacente precum: pielea, vasele sangvine si nervii periferici.Exercitiile fizice post tratament garanteaza un metabolism complet si eliminarea din corp a acizilor grasi.


De ce sa alegi Liposculpt II? 

  • 4 lungimi de unda: Lungimea de unda 635/650nm poate penetra stratul subcutanat in vederea diminuarii grasimii localizate. Lungimea de unda 940/808nm penetreaza mai adanc si accelereaza drenarea limfatica, circulatia sangvina si metabolismul. 
  • Aprobare la standardul - Germania TUV ISO13485; 
  • Dioda Mitsubishi - calitate asigurata;
  • Energie maixma de pana la 200nw – putere mare, rezultate garantate;
 

 

 


 

Scrie un review


Review-ul a fost trimis cu succes.

close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!