CRIOCUUM - ECHIPAMENT DE REMODELARE CORPORALA PRIN CRIOLIPOREDUCTIE

Termosalud

CRIOCUUM este noua inovatie TermoSalud care utilizeaza o proceduta non-invaziva, CRIOLIPOREDUCTIA, pentru a eliminarea grasimilor din tesutul subcutanat prin aplicarea unui tratament la rece.

Cod Produs: 32 Ai nevoie de ajutor? 0774699211
  • Descriere
  • Video
  • Review-uri (0)

CRIOCUUM izoleaza si raceste selectiv depozitele adipoase controland temperatura si durata tratamentului intr-un mod efectiv si sigur pentru pacienti.

CRIOCUUM include mai multe tipuri de manipuli care pot fi utilizati pe diferitele regiuni corporale. Partea activa a manipulului genereaza forta de suctiune selectiva care localizeaza tesutul adipos din cavitati pentru a aplica energie rece.

 

Cum functioneaza crioliporeductia?

Crioliporeductia consta in aplicarea unei temperaturi scazute direct pe tesutul adipos, intr-un maniera controlata si cu o durata de timp specifica. Studiile clinice indica ca in momentul tratarii cu temperatura scazuta a anumitor zone cu probleme produce inflamatia grasimii subcutanate si cresterea metabolismului bazal, astfel adipocitele  sunt distruse.

Apoptoza celulara se obtine ca un rezultat al CRIOLIPOREDUCTIEI lipidelor din adipocite. Intr-un anumit interval ( intre 0° Csi 10° C) grasimea se solidicica si cristalizeaza, in timp ce tesuturile invecinate care contin apa nu cristalizeaza nefiind afectate. Apoptoza celulara elimina celulele anormale si surplusul de celule normale, esentiala pentru buna functionare a organismului. Este unica metoda care distruge adipocitele nechirurgical, printr-un mecanism metabolic natural tesutul adipos eliminat fiind si ireversibil.

 

Fazele tratamentului 

Racirea                      Eliminarea naturala         Raspuns imediat            Rezultate 

 

Functionalitate si precizie in obtinerea rezultatelor dorite

CRIOCUUM este un echipament estetico-medical sigur si usor de folosit. Tehnologia si designul acestui echipament permite terapeutului sa lucreze simultan mai multe zone. Ajusteaza automat forta de suctiune (vacuum) in urma masurarii pliului adipos sau efectueaza ajustarea manuala intre 1-10 niveluri. Echipamentul functioneaza la temperaturi cuprinse intre 5-10ºC, in functie de zona de tratat si dimensiunile pliului cutanat. Softul intuitiv va permite selectarea parametrilor optimi pentru a garanta siguranta si eficacitatea tratamentului.

Versatilitate in functie de zona de tratat

Manipulii cu forme si caracteristici diferite asigura siguranta metodei si ofera rezultate eficiente multumita senzorilor care monitorizeaza in permanenta forta de suctiune si temperatura la nivelul pielii.

 

 

PLIURI MARI

Potrivit pentru pliurile cutanate                                          

mai mari de 35 mm.
2 bucati incluse in pret

 

PLIURI MICI - OPTIONAL

Potrivit pentru pliurile cutanate
mai mici de 35 mm.

 

CONTURARE - OPTIONAL

Potivit pentru zonele curbe si pentru
pliurile cutanate mai mici de 35 mm.

Scrie un review


close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat in wishlist!

A fost sters din wishlist!